‫סורבה דובדבנים‬

כשהחיים נותנים לימונים, האימרה הידועה אומרת שצריך לדעת להפוך אותם ללימונדה. אבל מה קורה שהחיים נותנים ריבת דובדבנים שלא ניקרשה מספיק?  אפשרות אחת היא להמשיך לבשל את הדובדבנים עם עוד קצת לימון או עוד קצת פיקטין אבל בגלל עצלנות (או שלושה ילדים ואמא בחו"ל) בחרתי להשתמש בסירופ היקר להכנת סורבה. בדרך כלל, הסורבה שמכינים בתרמומיקס עשוי על בסיס פרי קפוא ותוספת של חלבון, אך הפעם עשיתי משהו שונה.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫מה יש לאכול - תרמומיקס‬ )

סגור לתגובות.