‫סלט של חורף- בייבי קייל, תפוזים ואבוקדו ברוטב גזר ג׳ינג׳ר‬

‫דווקא כחובבת מושבעת של עלים ירוקים, הייתי בטוחה שאצליח הרבה יותר עם עלי הקייל. הניסיון שצברתי עד כה עם עלי הקייל, הנחשבים למזון על, בין אם הקפצה עם בצל וקישואים ברכז רימונים, שילוב בפשטידות ירק, חביתות או בתבשילים אחרים, לא הכרזו כהצלחה מסחררת. לא מסוג המתכונים שאמרתי עליהם ״טוב, זה חייב להיכנס לבלוג!״. כך יצא…‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫‬ )

סגור לתגובות.