‫סקונס דובדבנים‬

הפוסט הזה נולד בגלל חוסר היכולת שלי לדחות סיפוקים. זה בכלל היה אמור להיות פוסט על עוגת פיסטוקים מעולה (שאמורה היתה לדחות את הפוסט של מקלות הלחם והגבינות), אבל תוך כדי קריאת הפוסטים החדשים בבלוגים שאני עוקב אחריהם, נתקלתי בפוסט המעולה של סמיטן קיצ'ן ומיד כל התוכניות השתנו.

עוגת הפיסטוקים (המעולה! יש לך לצפות), כמו פולניה טובה, תאלץ לחכות בחושך, בשקט, עד שאני אתפנה להכינה. אמנם במתכון של סמיטן קיצ'ן משתמשים בתותי שדה שעדין ניתן למצוא אצלינו בשוק, אני החלטתי לנצל חלק משני הק"ג דובדבנים שקניתי בהכנת הסקונס הנהדרים הללו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫מה יש לאכול‬ )

סגור לתגובות.