‫קישים אישיים עם פלפל קלוי, כרישה וקשקבל ועגבניות מיובשות‬


אחרי הניסיון המוצלח של טחינת פטריות מיובשות לתוך הקלתית של קיש פטריות השבוע הגיע תור העגבניות המיובשות.  הקיש הוכן למעט "בדיקת היתכנות" ואפשר לשלב כל מלית שרק תעלו על דעתכם. אני בחרתי בפלפל קלוי, כרישה וקשקבל, אבל זה רק בגדר המלצה בלבד. השוס הגדול פה זאת הקלתית הכתמתמה.

מתחילים בטחינה של 140 גרם קמח עם 60 גרם עגבניות מיובשות (לא אלו עם שמן זית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫מה יש לאכול - תרמומיקס‬ )

סגור לתגובות.