אומלט ביצים וצ'יפס

 עכשיו בעונת החגים מצאתי את עצמי הרבה פעמים חושבת איך אני פוטרת את הילדים מארוחת צהריים מושקעת ועדיין טעימה,  אצלנו הפיתרון האידיאלי הוא אומלט ביצים וצ'יפס.
מכינים צ'יפס, מערבבים ביצים, מניחים צ'יפס במחבת שופכים מעל את הביצים טיגון משני הצדדים וסיימנו עניין, האומלט מוכן.
כמובן שתמיד אפשר לגוון בתוספות שונות לפי הטעם, נקניקיות חתוכות לקוביות, פסטו, סחוג חריף, סלט מטבוחה, עגבניות, שום, בצל ועוד אין סוף תוספות כל אחת בנפרד או אפילו כמה ביחד לפי הטעם האישי.
 
אומלט ביצים ו'ציפס
 
החומרים:
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרצועות
2 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Romi's Cookies - The best things in life )

סגור לתגובות.