אזני המן מקמח מלא

 
בצק מצוין, דק ועדין. המילוי עשיר אך לא מתוק מדי. פרופורציה בין מילוי לבצק גם
הוא מצוין. והכי חשוב האוזנים לא נפתח, בקיצור – אהבתי מאוד.
מילוי
200 ג"ר פרג טחון
200 ג"ר אגוזים קצוצים
1 כוס המים
2 כוסות סוכר חום
2 גדושות ממרח כפות תמרים
4 כפות קוואקר
1 כפית גרידת לימון
1 מיץ מהלימון 
30 ג"ר חמאה
אופן הכנה
להרתיח את הסוכר ולימון להוסיף את יתר חומרים חוץ מחמאה
לערבב עד שכל חומרים מתאחד
להוריד מאש ולהוסיף 30 ג"ר חמאה ולערבב. לקרר לחלוטין
המלית הזו מספיק ל 8 כוסות קמח….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.