פשטידת כבד לפסח

.
מצרכים
1/2 ק"ג כבד עוף
4 ביצים
4 בצלים בינוניים
3/4 כוס קמח מצה
6 כפות שמן זית
6 כפות מים
תבליני כמון, פלפל שחור גרוס, מלח
כלים
תבנית פירקס עם מכסה
 עיגול נייר אפייה בגודל תחתי הפירקס.
אופן כן
לטגן את בצל, להניח במעבד מזון
לטגן קלות את כבד חצי דק ולהפוך לחצי דקה
להעביר למעבד מזון אחרי שאתקרר
להוסיף את יתר חומרים
לרסק במעבד מזון
להניח על תחתית הפיררקס עיגול נייר אפייה ליצוק את התערובת
לכסות במכסה, למלא מים בסיר שיכול להכיל את הפירקס
לאפות בתנור ב -200 מעלות במשך שעה,
לקרר מעט עם סכין חד להפריד את הכבד מהפירקס
להפוך את הפשטידה על צלחת הגשה.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.