אחרון חביב

חביב משה,בן דוד של,הוא סו שף במסעדת מסה,קטמוני ואמביציוני ואחראי גם לשם של הבלוג שלי,כך היה מכנה אותי לעיתים תכופות.
אתמול השתתף חביב בתחרות שפים של סן פלגרינו ומבין עשרה מועמדים הצליח להתברג לפיינל פור,לרביעיה שיתחרו בינהם בשבוע הבא במלון הרודס על המקום הראשון שיוביל לתחרות בין לאומית באיטליה.
המנה שהעלתה את חביב היא מנת לברק עם קרם שורשים לימוני,ניוקי ממולא גבינה כחולה,טוויל עגבניה,אבקת זיתים ואבקת יוגורט.
לאחר שנבחרו כבר שלושה לעלייה לגמר,לאחר כסיסת ציפורניים,מריטת שערות ומחשבה חולפת על מי הוא זורק כסא,נבחר אחרון אחרון חביב להצטרף לשלישיה,לראיון קטן לעיתונות,אופוריה קצרה ומיד לשולחן התכנו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.