בשר הודו וכבש מיהודה פדן


בטיול לארמניה זכיתי להכיר את יהודה פדן אדם בן 82 מעניין מאוד עם חוש הומור מיוחד.
טיפ של יהודה פדן שראיתי במו עיני:
לזרוק את המזוודה מקומה שנייה והמזוודה מגיעה לקומת הקרקע דרך המדרגות,
"בלאו הכי במטוס זורקים את המזוודות".
יהודה  מכין שוק כבש בתנור לילדיו ונכדיו.
הנה המתכון של יהודה פדן
לסגור את שוק הכבש להעביר לתבנית לתבל ברוזמרי פלפל גרוס ו5 עלי דפנה
 לטגן בצל גזר ושום, להוסיף לבשר
 לבשל רסק עגבניות אחד עם כוס יין לבן וכוס מרק עוף
להכניס לתנור מכוסה ב180 מעלות לשעה וחצי.
לקראת ראש השנה איני קונה בשר משתמשת רק במה שיש במקפיא.
בהשראתו הכ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.