החלק הכי טעים בתרנגולת – תתפלאו מהו

ישנה בדיחה ידועה שאומרת כך:
"מה החלק שתימנים לא אוכלים בפרה?"
והתשובה היא "הפעמון"
לתרנגולת המון חלקים. יש את החזה, את שוק, יש את הירכיים, את הכנפים שהן הכי טעימות על האש, את הרגליים מהן היו מכינים מרק עוף ועוד חלקי פנים כמו הכבד, הלבבות וכד'.
ישנו חלק אחד שלמיטב ידיעתי, עושים בו שימוש רק בני אשכנז והוא העור (למקפידים, צוואר העור).
ביום שישי הלכתי לקנות פרגיות לעשות על האש לכבוד שבת אלא שהקצב לא שמר לי ירכיים ללא עצם (הפרגיות) ולכן הייתי צריך לפרק ירכיים בעצמי.
לא שזה סיפור גדול, סתם בזבוז זמן אבל ניחא, לקחתי את הבאסה בסבבה והלכתי לפרק 12 ירכיים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.