טארט פרג ושוקולד

כל כך אוהבת עוגות פרג, אך למה אליה וקוץ בה? תמיד לאחר אכילת עוגת פרג יש סימני דרך על השיניים. אך אל דאגה זה אינו שובר אותי, תמיד אשמור על קיסמי שיניים ליד.
וכעת לשילוב בין הפרג לשוקולד, שילוב מוצלח ביותר בעיני. ניתן להוסיף תוספות כצימוקים ואגוזים אך בווריאציה שהבאתי הטעם פשוט טעם של שוקולד נקי פרט ללימון שאני מוסיפה כמאזן המתיקות.
ולגבי הפרג על מנת להגיע לתוצאה מעולה בטעם, ללא טעמי לוואי מרירים, הקפידובקנותכם פרגלטחון במקום ולשמור במקפיא עד לשימוש….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.