לאכול תה ירוק

אבקת תה ירוק נחשבת כה בריאה,בגלל שלא עברה חימצון, בעלת נוגדי חימצון,ויטמינים ומינרלים ומבין כל הסוגים המאצ'ה הוא הסוג היוקרתי ביותר המכבב שטקסי תה יפנים.עם כל זה אף פעם לא נמשכתי לטעם של האבקת תה ירוק שמאוד מרוכזת בטעמה ומזכיר טעם מעט אצתי,מר וחזק.עוגיות של תה ירוק למשל שטעמתי היו די מזוויעות,בעלות טעם אגרסיבי ולא מלבב כלל.
לאחרונה קיבלתי אבקת תה ירוק מתנה הישר מיפן ולאור התנסות העבר שלי באבקה הירוקה,הייתי סקפטי,
אך החששות פגו ברגע שפתחתי את השקית וטעמתי את אותה אבקה שעורבבה עם מעט סוכר ועמילן טפיוקה,אז הטעם היה מודגש אך מעודן,ארומטי ומתקתק.
פנקוטה קוקוס שהכנתי הייתה מצע מתאים לאבקת תה ירוק,קינוח…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.