מאפינס בננה

תדע כל אם עבריה או אבא משקיען (גם האם משקיענית), מה לעשות עם הבננות הבשלות מדי, אלה שממזמן הפכו ל"דבש" או כאלה שצועדות לשם בבטחה. זו הגרסא שלי ללחם בננות/ עוגת בננות/ מאפין בננות, את המתכון הוצאתי לפני בערך 6 שנים מהאינטרנט היות ולהורי יש עץ בננות מניב בחצר (טוב זה לא עץ אלא גזעול) וקשה לאכול 10 קילו בננות שמבשילות להן יחדיו (גם השכנים כבר נחנקו) וגם בשל זכרון טעים מארה"ב שהיה לי למאפין בננה-אגוזים שנמכר בקוסקו. בחודשים האחרונים המתכון עבר התאמה לזמני הדוחק כך שמספר הכלים המלוכלכים הצטמצם וכך גם משך ההכנה. התוצר הסופי לעומת זאת נשאר טעים כשהיה, עסיסי בעל מרקם לא דחוס מדי ולא אורירי מ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: העקרת חוקרת )

סגור לתגובות.