נסיכה תאילנדית

המתכון הזה מתחיל באגף הקפואים בסופר . האמת היא שאני כלל לא קונה דגים קפואים,
תמיד מעדיף את הטריים .
הפעם החלטתי לאתגר את עצמי – נזכרתי שכשהייתי קטן, אמי הכינה תבשיל דג נסיכת
הנילוס בטחינה. תמיד שנאתי את זה , הטעם החזק של הים היה יותר מידי בשבילי,
ובכל מקרה תמיד העדפתי שניצל ופתיתים.
אך החינוך בביתי לא פטר אותי ונאלצתי תמיד לסיים את כל מה שבצלחת…

אני מקווה שלא אוציא לכם את התאבון , אבל מספר פרטים כן חשוב שתדעו על הדג הזה :
דג הנסיכה מגיע אלינו מיבשת אפריקה, שם הוא גדל בימת ויקטוריה ועוד מספר אגמי ענק….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.