‫לחמניות כוסמין‬

בתור אוהבי לחם, קשה לנו עם לחמניות של בית. בדרך כלל הן פשוט וריאציה על חלה, ולרוב יש להן מרקם עוגתי חלתי שקצת כבד עלינו. אם היינו רוצים כזה, היינו פשוט מכינים חלה עם שומשום. משפט דומה לזה, כתבו אורנה אגמון ואלה שיין בספר "המתכונים של אורנה ואלה" בפתיח המתכון של לחמניות הכוסמין. ההרגשה שסוף סוף מישהו מבין אותנו גרמה לנו לרוץ לחנות הטבע הקרובה אלינו ולקנות קמח כוסמין.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫אוכל זה טעים‬ )

סגור לתגובות.