פרויקט 'הפסקת אוכל' – שיבולת שועל מהירה במיקרו



לפני כחודשיים חזרתי לעבודה לאחר חופשת לידה מוארכת. אמנם במקום העבודה שלי יש חדר אוכל מסודר אך לפעמים מבט אחד בו די כדי להרוס את התיאבון ולפעמים נדמה שרוטב הספיישל שלהם לבשרים הוא שמן עם נגיעות שומן שרוף, מנת השף היא בשר טחון ממקור לא ידוע ולתוספת מגיע סלט פיבונאצ'י.
לא אתיימר להגיד שאני מכינה מנות אוכל בבית לכל השבוע אבל לפעמים נדמה שזה רעיון לא כל כך רע.
את ענת מבלוג טעימונת הכרתי במהלך תחרות הבשלנים של סוגת. יש לה בלוג מקסים ומומלץ במיוחד.
נשארנו בקשר גם לאחר התחרות והחלטנו לצאת בפרויקט 'הפסקת אוכל' ובו נפרסם מתכונים עם הצעות לארוחות שניתן להכין או להרכיב במקום העבודה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפונים )

סגור לתגובות.