‫צ'אטני אגסים ותפוחים‬

צ'אטני, למי שלא מכיר, זאת הגירסה ההודית לריבה, אך בנוסף לסוכר שיש בדרך כלל בריבה, ההודים גם מוסיפים חומץ ותבלינים חמים נוספים, כמו הל, חרדל, מוסקט, קינמון ותבלינים נוספים אשר מוסיפים ארומה מיוחדת לצ'אטני. כמו ריבה, גם צ'אטני אפשר להכין מפירות וירקות שונים ואם תשמרו בצנצת מעוקרת הוא לא יחזיק מעמד כי הוא יגמר מייד.

לרוסטביף שליווה השנה את ארוחת החג שודך גם צ'אטני אגסים ותפוחים מעולה.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫מה יש לאכול - תרמומיקס‬ )

סגור לתגובות.