מעין "לחם", כשר למי שלא אוכל דגנים

ברחבי אתרי ובלוגי אנשי הפליאו מסתובבות כל מיני גרסאות של לחמים או תחליפי לחמים שכן מתאימים להולכים בדרכי התזונה הפליאוליטית, כלומר אלה שאינם אוכלים דגנים למיניהם ופחמימות מעבר לירקות ופירות.
הרעיון הוא שאין במתכונים האלה קמחים של חיטה, שעורה, שיפון, כוסמין וכדומה ובכ"ז התוצאה הסופית היא משהו שדומה ללחם, או מאפה לכל אלה שמתגעגעים [לא שחייבים לאכול לחמים למיניהם, כן? בוכ"ז אנחנו חיים בתרבות בה זה סובב אותנו הרבה ולפעמים אנשים מוצאים את עצמם מתגעגעים למשהו, לכן נוצרו גרסאות כאלה ואחרות].
חלק מהגרסאות האלה מוצלחות יותר וחלק פחות.

את המתכון הזה מצאתי בבלוג ישראלי דווקא, יחסית חדש וחיכיתי לזמן המתאים ל…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.