‫כנאפה ביתית‬

לכל אחד מאיתנו (לפחות לרובנו) יש איזה סוג של זיכרון מטיול בעכו/יפו/נצרת/ירושלים עומדים באיזו פינת רחוב עם צלחת פלטיק לבנה, חד פעמית עם מנה חמה של כנאפה כתומה (לעיתים זוהרת מעודף צבע מאכל), רוויה בסירופ סוכר נוזלי ודביק. לחלקנו, הזיכרון הוא זיכרון מתוק, לאחרים מתוק מידי ויש גם את אלו שהכנאפה לא עושה להם את זה.  לכבוד חג השבועות שעבר עלינו בטובה  התבקשתי להכין קינוח לארוחת אחד. (אגב, אני לא יודע אם הפרות נשמו לרווחה כי הקלו עליהן בחליבה אחרי החג, או שמא הן נכנסו לדיכאון כי הן הבינו שחוזרים לאכול בשר)

לאחר מחשבות מה להכין (ואיך אפשר לרגש את המשפחה עם דברים חדשים) נפל הפור על כנפה. מאחר ונצרת נמצא…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫מה יש לאכול‬ )

סגור לתגובות.