מקלעת בצק פילאס במלית פטריות

בצק עלים במלית מלוחה , חם מהתנור הוא פשוט עונג לחך, ההתפצפצות של הבצק והמלית הטעימה יוצרים את המיוחדות של בצק זה. הפעם השתמשתי בבצק פילאס שהוא דק יותר והחלטתי לקלוע את הבצק כצמה, התוצאה מאוד יפה ומושכת עין.
במלית רשמתי אופציות שונות לגבינה, בחרו מה שיש לכם או מה שאתם אוהבים.
טיפ: חשוב לעבוד עם בצק עלים כשהוא קר, לשימוש יש להוציא מהמקפיא ולהפשיר לילה במקרר.

מקלעת בצק פילאס במלית פטריות
7 מנות/ רולד

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.