מראות וטעמים מסרדיניה

 

 
 
חזרנו מחופשה בסרדיניה היפה והטעימה,גבינות עיזים זולות וטעימות,ארטישוק בצנצנת, מעדן
,אכלנו אותו בתור קינוח,בסופר שלהם בקפואים מצאתי שקית עם ארטישוק כרישה ותפוחי אדמה,  מעדן
והנה המתכון
6 תפוחי אדמה
1 כרישה
צנצנת קטנה של ארטישוק משומר בשמן זית
חופן קטן של פטרוזיליה
מלח,פלפל לבן,כפית מרק עוף
כוס מים
אופן ההכנה
בסיר רחב לטגן את תפוחי האדמה במעט שמן מהצנצנת
לקצוץ דק את הכרישה והפטרוזיליה  להוסיף  לסיר לטגן 5 דקות
וכל הזמן לערבב
להוסיף את הארטישוק, כוס מים עם כפית אבקת מרק עוף
לבשל עוד 15 דקות עד שהנוזלים כמעט נספגים.
תוספת טעימה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.