מרובעי שוקולד מושחתים

שוקולד תמיד מתאים, בחג, ביום חול, באירועים וסתם כך. אז מדוע שלא אתן מתכון קל , שאינו מצריך אפייה וכולו שחיתות טהורה? ניתן להקפיא את הקינוח, או לשומרו במשך שבוע במקרר.
ומעט על שני מרכיבים 1-אבקת הנוגט:הינה אבקה של אגוזים קלויים ומקורמלים, מתובלים בווניל . 2-הברס: אגוזים מקורמלים וקצוצים גס. את שניהם ניתן למצוא בחנויות מתמחות אך גם במרכולים ולא כדאי לוותר עליהם ולבקש תחליפים, הם מוסיפים מאוד בטעם ובכלל כך לגבי יתר המרכיבים, הקוביות הללו הינן פרי נסיונות שונים ואת התוצר הזה אני אוהבת….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.