משתעשע עם חומרי גלם לקראת החג

שבועות בפתח, רשימת האורחים כבר מתמלאת ואני שוב בחרדות של עוד חג. אם מישהו מכיר איזה רגיעון לחג שגם לוקח איתו את החג, אני ישר מזמין קונטיינר.
בטרם מגיע החג, התחלתי להשתעשע עם חומרי גלם וטעמים כדי להגיע למנות שאני אוהב.
לשם כך השתמשתי במוצרים של חמים וטעים שיש להם מוצרים קפואים שנראים לא רע בכלל (ויש לי קצת השגות לגבי מוצרים קופאים שגורמים לשינויים בטעמים המקוריים).

ממליגה סגולה עם רביולי בטטות
מצרכים:
4 קלחי תירס שלמים
1 כוס חלב
2 כפיות חמאה
1 סלק (אפשר להשתמש בסלק מבושל בואקום)
חבילת רביולי מוכנה (או שתכינו לבד)

הכנה: 
מפרידים את גרעיני התירס מהקלחים. מחממים חמאה בסיר עד להמסה ומוס…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.