מתוק ואפוי וטבעוני ובריא!

שיעור בישול: מתוק ואפוי וטבעוני ובריא!
גם למי שלא טבעוני!
25/10

הטעם
המתוק ברפואה הסינית קשור לאלמנט האדמה, אלמנט זה הינו הבסיס המקבל
לראשונה את האוכל שאנו אוכלים ומייצר ממנו תמציות אנרגטיות הנשלחות לכל
מערכות הגוף.
מתוק מתועש יעשה נזק! מתוק מהצומח יחזק…

ההבדל הדק תלוי בכמות ובאיכות, על כך ניתן את הדעת בסדנא
הרבה נספר, נדבר, נשמע שירה, ונכין מתוקים בריאים בלי יסורי מצפון….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: avitality סדנאות בישול בריא )

סגור לתגובות.