סברינה

הסברינה או בצרפתית "Savarin" או "בבה או רום"הינה עוגת שמרים קטנה הטבולה בסירופ וממולאת בקרם או קצפת ומקורה בצרפת ופופולרית גם במטבח האוסטרו -הונגרי . בשנות ה-60 הסברינה היתה מאוד פופולרית בישראל, אך הגירסה היתה כבדה ומתוקה מידי.
העוגה זכתה לעדנה ברשת אך לרוב ללא שמרים ובתחליפים שונים ולדוגמא העליתי מתכון כאן: מיני סברינות וכעת החלטתי להעלות את הגירסה המקורית ואם היא נעשית לפי הכללים היא מדהימה.

רצוי להצטייד במשקל דיגיטלי על מנת לקבל תוצאה מוצלחת.

שימו לב לבצק הדליל התופח ולאחר מכן את הזליפה לתבניות והתפיחה

טבילת הסברינה בסירופ

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.