סדנאות האפייה של פאי לימון: למקומות, קדימה, צא!

חברתי איריס חולמת שנים להכין קרם פטיסיאר (crem patisierre).

כשביקשה ממני את עזרתי המקצועית הרגשתי שנפתחה בפני דלת ענקית, כזו המכניסה את כל באיה לעולם קסום ומתוק כאחד.


במייל זה ברצוני לבשר לכם כי הסדנא הראשונה שלי יוצאת לדרך.
הסדנאות יתקיימו בימי שישי בבוקר במרכז הרצליה באווירה ביתית ועם מספר משתתפים מצומצם, כך שהמוטו הוא יחס אישי ואוזן קשובה לדרישות באי הסדנא.

בסדנא הראשונה נלמד להכין:
1) קרם פטיסיאר (איך לא?) – קרם וניל מבושל המהווה בסיס ליצירת עשרות קרמים ומליות
2) קרם שנטילי – קרם זה מבוסס על קרם הפטיסיאר ומשמש למליות שונות
3) בצק פריך ממנו נכין טרטלטים במילוי קרם שנטילי ופירות טריים ופאי בנופי שה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הבלוג של פאי לימון )

סגור לתגובות.