סלט עגבניות צלויות עם זיתים סוריים דפוקים (הזיתים, לא הסורים)

יצא לי השבוע להתארח אצל ארז קומרומסקי במסגרת סדנת אפיה (עליה תשמעו עוד בהמשך), אבל אחד הסלטים שהוגשו במסגרת האבסה הכללית שהיתה וכמויות האוכל הלא הגיוניות, היה סלט מאוד פשוט של עגבניות שרי צלויות עם זיתים  שאי אפשר היה להפסיק לאכול ממנו ולנגב את המיצים שלו שניגרו על הצלחת, עם לחם שנאפה זה עתה.

אם אתם מחפשים לרענן את מלאי הסלטים המהירים שלכם, סלט שאפשר להגיש חמים, מיד לאחר צליית העגבניות, פושר או קר. סלט לפיקניק או לסתם ארוחה לא מחייבת – אני ממליץ לכם בחום לנסות אותו.  אפשר לנשנש את הסלט הזה עם החלה הטריה של יום שישי, או עם פרוסת טוסט עם לבנה חמצמצה ועליה כמה כפות גדושות מהסלט הזה.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לאכול )

סגור לתגובות.