סלמון קבור

את הפוסטים על צנצנות מלאות כל טוב אני מקווה שקראתם.

למי שפספס, אציין שיש לי פטיש לצנצנות , כאלו הממלאות לנו תמיד את דלת המקרר

בשלל ממרחים וחמוצים ותמיד כשהמקרר ריק ומחפשים איזה משהו מהיר לטרוף  
הן לא מאכזבות.. לא תמיד זה מספיק, וחיפושיי אחרי מתכונים שנשמרים (במקרר) ממשיך בעיצומו.
הפעם החלטתי ללכת שוב בעקבות אבי , ולהכין "סלמון קבור" – כפי שהנורבגים קוראים לו
או בשמו הפופולרי יותר – "גרב לקס"- בעברית: סלמון כבוש.
מקור המתכון כפי שהבנתם הוא מארצות סקנדינביה, משם גם מגיע אלינו הסלמון, 
הדייגים הנורווגים היו מפלטים את הדג "וקוברים"  אותו במלח וסוכר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.