עוגיות פיסטוקים עם שוקולד לבן

אנשים נוטים לחשוב שאצלנו בבית יש כל הזמן אוכל. בין אם עוגיות, איזה עוגה נימוחה או סנדוויץ' שמורכב משתי פרוסות עבות של לחם לבן עם קציצות שרק יצאו מהמחבת והמון רוטב עגבניות עם קצת (או הרבה) חריף. האמת לא מאוד רחוקה, למעט העובדה שהכל נמצא במצב צבירה של חומרי גלם. מי שקרא את הפוסט "דברים שצריך" (ומי שטרם קרא, מוזמן) ידע שחומרי גלם יש בשפע. לכן שהשבוע התחשקו לי עוגיות, הוצאתי מהפריזר את הפיסטוקים ומהמחבוא שמתחת למדרגות הבאתי את הקופסא עם מטבעות השוקולד הלבן (ילדים, אין לכם מה לחפש, העברתי את השוקולד למחבוא חדש)  וחשבתי איך לשדך את שניהם יחד לכדי עוגיות.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לאכול )

סגור לתגובות.