עוגיות קוקוס עם דובדבן אמרנה – כשרות לפסח

אני אומרת, אם כבר לשמור פסח, אז כדאי לעשות זאת בסטייל. אפשר לקנות קצת כלים חדשים, לרענן מלאי מפות ומפיות, ואפשר לשדרג עוגיות פשוטות ומוכרות בעזרת תוספת אלגנטית וטעימה.
למרות המראה המיני-מאפינסי, אני מרשה לעצמי לקרוא לעוגות הקטנטנות האלה עוגיות. בדרך כלל מכינים אותן על בסיס חלבונים, אבל בגרסה הזו משתמשים דווקא בחלמוני ביצה. לומר את האמת, אני מחבבת את העוגיות האלה יותר, מאשר את האחים החלבוניים שלהן. תתפלאו, אבל ממש מרגישים את ההבדל בטעם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.