עוגיות שוויצריות (עוגיות חג מולד 1 מתוך 3)

טוב זה מתכון (של דורעם גונט -איש גבוה מבשל ) שנמצא ברשימת ב"צריך להכין מתי שהוא" כבר הרבה זמן. אלו עוגיות שוויצריות עם דרך הכנה מאד מיוחדת -הן "עומדות" על שקדים (בצורה הטחונה) וקצף ביצים, מה שאומר שהן מעולות לחולי צליאק (כרסת ? WTF ולא, דגנת זה לא יותר טוב ).

מקור : איש גבוה מבשל

מקציפים שלושה חלבונים עם שתי שקיות של אבקת סוכר (הוא מבקש שלוש שקיות :300 גרם אבל לי היו רק שתיים :P )
לקצף נוקשה – כלומר שרואים את מסלול המקצפים בקצף ושאפר להפוך את הקערה והקצף נשאר יציב (האמיצים עושים את זה מעל הראש)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.