עוגת מוס גבינה והפתעת לימון

אני מאוד אוהבת לימון ולשלבו במאכלים שונים ובקינוחים העדיפות הראשונה בעיני. אם עלי לבחור גלידה, בוחרת תחילה את הוניל ואחריו את טעמי הפירות החמוצים.
וכך לקראת שבועות נולד רעיון העוגה הזו. אני מכינה עוגות מוס גבינה שונות והפעם החלטתי לשלב קרם לימון בתוך העוגה וכך להנות משני העולמות, גם מוס גבינה ענני קליל וגם להיפגש בטעם חמצמץ מפתיע המסתתר בפנים בצורת קרם לימון. בקרם הלימון יש סירופ תירס המשמש כעיבוי , כתחליף ניתן להשתמש בדבש אך הוא יעבה פחות את הקרם.
את העוגה ניתן להגיש קפואה ואז נקבל טעם מיוחד של גלידה, או לאחסן במקרר ואז מקבלים את המירקם המוסי קליל….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.