עוגת שכבות שתמיד מצליחה

 
 אני זוכרת שבתור נערה תמיד ניסיתי להכין עוגות מסובכות, כשהיתה יוצאת מהדורה של החוברת "לאשה" עם עוגת השבוע בתוכה הייתי מנסה את העוגות הכי קשות, עם המרכיבים המיוחדים.
באחד מערבי האירוח הרבים של אמא שלי הגשתי עוגת פינה קולדה עם חלב קוקוס ליקר פינה קולדה ואננס (מתכון בקרוב), בערב נוסף הגשתי עוגת טרמיסו מדהימה, ואפילו ניסיתי להכין עוגת בומב (וכן, יצאה מוצלחת ביותר).
איך אהבתי לאסוף את המתכונים, לגזור אותם ולסדר אותם בקלסר לפי קטגוריות, חשבתי שעם השנים ההרגל יעבור לי אבל לא, אפילו היום עם כל מבחר המתכונים שיש באינטרנט, שפע ספרי המתכונים  שנמצאים על המדף בחנויות הספרים וכמובן על המדף אצלי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Romi's Cookies - The best things in life )

סגור לתגובות.