עוד הצעה לדלעות בתנור

אחרי שפרסמתי את זה התגלגלה אלינו דלעת קצת אחרת

אני אוהבת להתנסות בסוגי הדלעות החדשים האלה שמגיעים אלינו לארץ (סופסוף!!!), וזו אלטרנטיבה ראויה מבחינתי לתפוחי האדמה/ בטטה הקלאסיים שכולם כבר מכירים. אז שמחתי להכין גם אותה.
הפעם בסגנון קצת אחר של תיבול

חומרים

דלעת
שמן קוקוס
תבלינים: מלח, קנמון, פלפל צ'ילי מיובש

אופן ההכנה

חותכים את הדלעת לקוביות ומניחים בתבנית פיירקס.
יוצקים מעל קוביות הדלעת בערך כף של שמן קוקוס ואת התבלינים ומערבבים היטב.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 45-60 דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.