פוסט לשעת חירום – סלט עדשים עם תפוחים ושזיפים

טוב, הפעם אני אחרוג ממנהגי ואעשה את אחד הדברים הכי לא מקצועיים שאי פעם עשיתי – פרסום תמונה של מנה שצולמה במצלמה של הטלפון, בתנאים לא תנאים, רק בגלל מצב חירום. למיה יש ארוחה בשבת והיא חייבת מתכון דחוף, ואילו אנחנו נמצאים עכשיו בכפר נופש באחד מחופי הכינרת. אז מה לא עושים על מנת לעזור לחברה בצרה…

בהנחה ויש לכם בבית את הרכיבים המתאימים, אפשר להכין את הסלט מכמה מצרכים סטנדרטיים שיש בכל מזווה ומקרר ביתי. היופי של הסלט הזה זה שילוב של מרקמים וטעמים: הרכות של השזיפים לעומת הפריכות של התפוחים והעדשים; המתיקות של השזיפים, החריפות של הפלפל החריף והחמיצות של התפוחי עץ. כל הטעמים הללו משתלבים ב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לאכול )

סגור לתגובות.