פטה כבד בקר

כבר כתבתי פה בעבר על חיבתי ההולכת וגוברת לכבד בקר, על פני כבד עוף.
אני כל הזמן מנסה למצוא דרכים נוספות להכין אותו.
הפעם הלכתי על קלאסיקה- פטה כבד.
אני הכנתי עם חמאה, אולם לא צריכה להיות בעיה להכין באופן כשר עם שמן זית, קוקוס או שומן אווז, למי שרוצה

חומרים

בצל בינוני
פיסת כבד בקר (הוא מגיע בנתח דיי גדול, אז בחרו כמות שמתאימה לצרכים שלכם)
2 שיני שום
1 כף מיץ לימון
1/3 כוס יין אדום (פעם הכנתי גם עם מיץ רימונים ואז אפשר גם לוותר על הלימון)
3-4 כפות חמאה (או מקבילה שומנית)
מלח ופלפל לפי הטעם
אפשרויות לתיבול נוסף: חרדל דיז'ון, טימין ורוזמרין טריים, חופן אגוזי מלך או צנוברים

אופן ההכנה

במחבת מחממים כחצי מכמות החמא…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.