פטריות, בורגול, כרובית וצנוברים- ארוחת קיץ קלה ובריאה

הכינו את הטחינה - בתאבון!

בימים טרופים, חמים ולחים כמו אלה, אני נמנעת מלאכול באופן כללי. זו פשוט משימה שממש קשה לי לעמוד בה. מכיוון שקשה להחזיק מעמד במצב כזה, ושעודף סוכר בדם מרוב גלידה עושה לי קצת לא טוב, אני נאלצת להפעיל את היצירתיות ולארגן ארוחה שקל לאכול, אבל שתהיה גם בריאה ותשב טוב בבטן מבלי להשבית אותי לשבוע כמו למשל חמין.
קיימות בערך שתי אפשרויות: סלט ו… סלט. כמה סלט אפשר לאכול?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בלוג אוכל וצילום מזון | טולטולים )

סגור לתגובות.