פסטה ברוטב שמנת בטטה

רכיבים
בטטה בינונית
שום
חמאה
שמנת לבישול

פסטה
אגוז מוסקט

הכנה
חותכים את הבטטה לקוביות קטנות וקוצצים את השום.
ממיסים את החמאה על מחבת ומוסיפים את הבטטה והשום.
מבשלים על האש הכי נמוכה שאפשר ומערבבים מדי פעם.
כאשר הבטטה מתרככת (עד למצב בו ניתן למעוך אותה כמעט בלי מאמץ), מכינים את הפסטה ומוסיפים את השמנת לבטטה.
כשהפסטה מוכנה – מסננים ומוסיפים לבטטה, מתבלים עם אגוז מוסקט, מערבבים ומגישים.

תוצאה

בתיאבון!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בישולימ'ס )

סגור לתגובות.