פסטה פנה עם ראגו בקר , כבדי עוף וחזה אווז

זה התחיל כשיחה נעימה כזו על אוכל , נגמר בסוג של וויכוח ומחשבות על קיבעונות .

אכלנו אוכל איטלקי וכרגיל על מה מדברים כשאוכלים ? על אוכל…

היא אמרה שראגו / בולונז מכינים לפי כל הכללים , או לא מכינים בכלל ואם מכינים בכללים אחרים , אז לפחות , כדאי לא לקרוא לזה ראגו.. אלא פסטה עם בשר.

אני דווקא יודעת איך מכינים לפי הכללים , אבל במשך השנים פיתחתי גרסה שאהובה על כולנו , מכינים בצ'יק , היא לא שוחה ברוטב , היא חריפה מעט , ואפילו שומו שמיים , אני מכניסה את התבשיל לתבנית ונותנת לו מעטה קראנצ'י של 10 דק' , יאם יאם!!!!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: soul food )

סגור לתגובות.