פשטידת בצל לעניים

מבחינתי המתכון הזה היה אתגר – להכין פשטידת בצל משלושה

מרכיבים בלבד ולהגיע לתוצאה מופלאה.
את הבצלים (8) הכנסתי לתנור עם הקליפה – עד לריכוך מלא (אפשר גם טוסטר)
אפיית הבצלים לפני מעניקה להם טעם קרמל עדין ומוציאה את הנוזלים.
נתתי להם קצת להצטנן וטחנתי גס מאוד במג'מיקס (כמובן שאפשר לקצוץ עם סכין)
הוספתי כוס קמח תופח, שתי ביצים מלח ופלפל – ולתנור ישר על המגש משומן קלות
ל25-30 דקות לחום בינוני (180).

בתאבון.


(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.