‫קוי נואה, טרטר בקר בסגנון תאי‬

‫Koi Neua – שני אלמנטים במתכון שלא כדאי לוותר עליהם הם אבקת האורז הקלוי והכתישה של הבשר במכתש ועלי. לחילופין, אפשר לחבוט בבשר בפטיש שניצלים. מידע כללי על סלטי קוי החתיכות שנראות כמו ארמדילו לבקן הן רצועות קיבה מבושלת היטב, שנועדו להוסיף עוד מרקם לסלט ולהפוך אותו לקליל יותר. חטאתי והשמטתי אותן מהמתכון, כי הן […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.