קונפי ריחני

*קונפי – בישול בשמן. לא טיגון, אלא בישול על אש קטנה קטנה בשמן שמכסה את מה שמבשלים.
ברוסקטה עם קונפי, אנשובי ופלפל חריף


חבילת בצלצלי פנינה – קלופים
3 ראשי שום – קלופים
2 כרישות – החלק הלבן, נקיות ופרוסות לחתיכות של כ-2 ס”מ
שמן זית שאוהבים
ענף טימין

027
שמים הכל בסיר קטן וממלאים שמן זית שיכסה את הכל ועוד קצת. כמה שתשימו יותר, יהיה יותר שמן זית ארומטי בסוף התהליך.
מבשלים על אש קטנה. ברגע שמתחיל לבעבע מעט, מורידים את האש – רצוי לשים על מקטין להבה בחום נמוך ביותר בבעבוע חלש מאד למשך כ-30 דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.