קישואים בתנור, ברוטב מעניין

טוב, מה כבר מעניין בקישואים, נכון? או זוקיני, כדי להיות מדוייקים, אלה הכהים…
אני ממש מחבבת אותם ויצא ככה שזה הירק הכמעט יחיד שהיה לי שמתאים לאפייה בתנור בשבת, כשתוכננה אצלנו ארוחה משפחתית. ורציתי להכין איזשהו ירק בתנור.
אז התחלתי מלפרוס אותם ולהניח בתבנית והתבוננתי בהם…

לקחתי שום וקילפתי, אולי ממנו תבוא הישועה

כי ממש לא ידעתי במה לתבל את הקישואים האלה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.