קציצות כרישה

לקראת ליל סדר, מלאה הרשת מתכונים לקציצות כרישה.
גמרתי אומר שמתישהו, נעשה גם אנחנו קציצות כרישה.
ואכן מדובר בניסוי שהצליח
בורסיה שלנו כמובן אין בשר, אלא פתיתי סויה.

המתכון –

מתחילים מפתיתי הסויה –
לוקחים 1/2 כוס פתיתי סויה, שמים בקערה,
מוסיפים מים חמים ונותנים לפתיתי הסויה להתרכך.

אח"כ מכינים את הכרישה:
לוקחים 3 כרישות, חותכים את החלק הירוק הקשה ונשארים עם החלק הבהיר הלבן והירוק בהיר.
פוקסים את הכרישה לאורך, כדי לוודא שאין בפנים אדמה,
שוטפים היטב, ואז מעבירים לסיר לטיגון קל (בערך 1 כפית שמן תספיק)
לאחר כ-3 דקות מכסים במים ומבשלים עד לריכוך – כ-20 דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: במטבח של מיצ ומיצי )

סגור לתגובות.