תפוח אדמה ברוטב איולי

כבר מזמן יש לי במקרר קופסא של אנשובי וצלבים שמחכה ליחס.
והשבוע קיבלנו במשלוח הירקות שלנו גם תפוחי אדמה טריים, אדומים ומזמינים.

כהרגלי בימי שבת בצהרים, פתחתי את מחשב כדי למצוא את המתכונים ששמתי עליהם עין במהלך השבוע, ואז ראיתי בווינט, מתכונים לל"ג בעומר.

וכיוון שמדובר ביום שבת, ומיצ כבר ביקש שאולי נעשה איזה צ'יפס בתנור כפינוק לשבת, החלטתי שהמתכון של תפוחי אדמה אפויים בתנור, ברוטב איולי ואנשובי הוא הפינוק שלנו לשבת.

המתכון נתן לנו זדמנו להתנסות גם בשמן שקיבלנו להתנסות מתפוז.

בהתאם למתכון – אפינו 4 תפוחי אדמה, על מלח גס תנור בחום מקסימלי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: במטבח של מיצ ומיצי )

סגור לתגובות.