ספגטי ברוטב סלק וצנוברים

אחרי תקופת העדרות ארוכה מידי, מהמטבח ומהבלוג, שבתי בסערה ;-).

את המתכון הזה מהספר של ארז קומורובסקי שמרתי לי בצד די מזמן.

ואני שמחה לדווח שהוא פשוט מעולה, ככה, כמו שכתוב, בלי שינויים ושדרוגים.
טוב, נו – כמעט.

1. שכחתי להוסיף סוכר למי הבישול של הסלק, אבל סלק שהשתמשנו בו היה מתוק וטרי ומעולה, כך שזה ממש לא היה חסר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: במטבח של מיצ ומיצי )

סגור לתגובות.