קציצות לנישנוש בקלי קלות

 

לפעמים מה שנמצא במקפיא קובע,
היתה לי חבילה של תירס קפוא .וזה מה שיצא,קציצות שמנמנות עם ריח של אימי ז"ל.
800 ג"ר תירס קפוא
1 חזה עוף
1 בצל
1 גזר
1 קשוא
3 תפוחי אדמה קטנים
מלח פלפל שחור גרוס,כורכום
2 ביצים
2 כפות פרורי לחם
2 כפות שמן
לקצוץ במעבד מזון את כל המצרכים ,חוץ מהתירס
להוסיף את התירס לערבב ידני,
לשמן ניר אפייה,ליצור קציצות ולאפות בחום 200 מעלות
20 דקות להפוך עוד 20 דקות תלוי בגודל הקציצות.
טעימות גם קרות.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.