קציצות שעועית אדומה ופטריות אפויות טבעוניות

כבר די הרבה זמן אני מפלרטטת ומשחקת עם הטבעונות. הלוואי ויכולתי
פעם ולתמיד להזדעזע מתעשיית הבשר והחלב ולהפוך להיות טבעונית או לפחות צמחונית על
בסיס אידאולוגי. אבל יש להודות – נכון לעכשיו אני עדיין כמו רוב האוכלוסייה פשוט
מדחיקה את הסוגייה הכואבת ולא מתייחסת לבשר שבצלחת שלי כאל משהו שלא מזמן היה יצור
חי. יחד עם זאת, לאחרונה אני פוגשת יותר ויותר אנשים שעברו לצד השני, הן מטעמים
אידאולוגיים והן מטעמי בריאות, וכולם נראים ומרגישים נפלא. שום בעיה עם
B12  🙂 זה גורם לי לחשוב, להתלבט. הרי גם ככה אני לא אוכלת בשר מי יודע
כמה…..

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.