רימון בקיץ,אבטיח בחורף

nn

בשבוע שעבר הייתי בסדנא מעניינת אצל יאיר פיינברג,שם הוא דואג ליצור שלל סדנאות בתחומים שונים.
את הסדנא העביר ד"ר רון פורת מהמכון הוולקני,בה הסביר על פיתוחי הזנים בפירות וירקות,איחסונם,שיווקם וכיצד בודקים האם הפירות\ירקות הללו הם אלו שיככבו אצלנו בקרוב  בצלחת.
בתחילה הציג בפנינו הדוקטור זן של מנדרינה,מנדרינה "מור" , שלא נזכה לאכול אותה כנראה אי פעם בארץ כי הוא מיועד רק לייצוא,כל השאריות נשארות בארץ.
המנדרינה הייתה קלה לקילוף,מתוקה ובעלת כמות גדולה של מיץ,הלהיט הגדול באירופה,לדבריו.
עכשיו אני סוף סוף יודע מה ההבדל בין קלמנטינה למנדרינה-הקלמנטינה היא זן של מנדרינה ונקראת על שם נזיר ספרדי שחי לפנ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.