רסק פלפלים אדומים(אריסה)

רסק הפלפלים הינו בעצם האריסה / הריסה/ עריסה הטריפוליטאיתאו הסחקא המרוקאית, ההבדלים קטנים כשימוש בלימון ויש המוסיפים כוסברה. ניתן להכין רק מפלפלים חריפים או רק ממתוקים, אישית אני מכינה כפי שכתבתי, אני משלבת חריפים עם מתוקים וכך הטעם מאוזן בעיני, או ליתר דיוק עבור אלה שאינם אוהבים חריף מידי ויש לציין שאינני מנוייה עליהם, תנו לי חריף ואני מסודרת.

במהלך ההשרייה אני מניחה מעל צלחת על מנת שכל הפלפלים ישקעו ויספחו את המים.

מומלץ בעת חיתוך הפלפלים החריפים להשתמש בכפפות ואם אין משתמשים להזהר לא לשפשף את העיניים.

ברסק ניתן להשתמש לשקשוקה, חריימה, פריקסהולכלמאכל שנחפוץ להופכו לפיקנטי ובעל גוון אדמדם ו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.